Hledáme kuchaře/řky
Hledáme kuchaře/řky

 

Hledáme nové členy kuchařského týmu, jste to Vy?

 

 

 

 

 

Požadujeme:

  • odborné vyučení
  • praxi min. 1 rok
  • odpovědnost
  • týmového ducha

 

Nabízíme:

  • plat 27.000 - 33.000,-
  • práce na krátký/dlouhý týden
  • práce na HPP
  • přátelské prostředí
  • nástup 1. 9. 2017

V případě dotazů nebo zájmu kontaktujte našeho šéfkuchaře Josefa Opluštila na tel.: 777 422 605 nebo pošlete své CV na zitnikova@t-anker.cz

Těšíme se na Vás!

 

 

 

 

Prázdninová piva
Prázdninová piva

 

Přinášíme Vám speciální letní obohacení nabídky našeho pivního sortimentu! Dovezli jsme pečlivě vybrané špičkové značky spontánně kvašených piv z Belgie. V nabídce naleznete piva stylu lambik, geuze i saison v selekci šesti rodinných pivovarů. Navíc belgicko-americkou IPU a siláka stylu belgian strong ale. Vždy se jedná o nápoje s unikátní a osvěžující chutí, které se přesně hodí k pokrmům v naší nabídce.

 

Projděte si nabídku a přijďte ochutnat!

 

Lambic v T-Ankeru
Lambic v T-Ankeru

 

Už jste slyšeli o spontánně kvašených pivech? Nebo ještě líp, už jste ho vyzkoušeli? Že ne? Nevadí, u nás v T-Ankeru máte jedinečnou možnost ochutnat i jiné styly piva než je klasický ležák nebo dnes tolik populární, svrchně kvašené pivo, a tím je lambic.

 

 

Lambic:

 

Je to styl piva původem z belgického městečka Lembeek, jižně od Bruselu, které má celosvětovou výsadu pro vaření tohoto stylu a říká se, že jen v tomto městečku jsou povětrnostní vlivy a podmínky pro uvaření opravdového lambiku. Pivo se vaří převážně v období od podzimu do jara, kdy vzdušné kvasnice nejsou tak divoké, nicméně pro lambicy je typické, že každá várka je od sebe nepatrně odlišná. A jak vlastně chutná takový typický lambic nebo-li gueze? No, tak trochu zatuchlinou, plísní, koňskými sedly, koni, kozami, senem, peprností a hlínou, ne to není vtip. Ale teď vážně, dejte tomu šanci, je to neskutečný zážitek, ale pro ty méně odvažné mezi kterými se najdou převážně, a pochopitelně, ženy máme varianty s ovocem, ve kterých už výše zmíněné není ani památky, přijďte ochutnat , těšíme se na Vás.

 

o5 a Radeček o5 na scéně!
o5 a Radeček o5 na scéně!

 

Známou českou kapelu o5 a Radeček založili bratři Tomáš a Ondřej Polákovi už na začátku 90. let a to pod názvem TOPOL, během let prošla velkmými změnami, od změnu žánru až po název, ale na české hudební scéně se  úspěšně drží dodnes. 

Zapojili jsme se do jejich turné po střechách a Vy, jejich fanoušci, tak máte možnost si kapelu užit na naší terase! Koncert se uskuteční dne 25. 5. 2017 v 19:00. Vstupenky jsou možné ke koupi pouze v předprodeji, zde: https://www.ticketlive.cz/cs/event/o5-a-radecek-tour-2017

 

Organizace:

Restaurace T-Anker bude v tento den uzavřena po dobu od 17:30 - 20:00, po čas trvání koncertu bude vstup do restaurace a na terasu možný pouze vstupem z ulice Králodvorská, vlastním výtahem restaurace (boční vstup zleva, v podchodu vedle OD Kotva). Návštěvníci koncertu se musí prokázat platnou vstupenkou a vstup bude umožněn jen pro tyto účastníky koncertu. Pro veřejnost je tedy restaurace v tento čas UZAVŘENA a budeme se na Vás těšit třeba v pátek :)

 

VSTUP NA KPONCERT BUDE MOŽNÝ OD 18:15

 

 

Májový den v T-Ankeru
Májový den v T-Ankeru

 

1. května je nejen svátek práce, ale také lásky čas a u nás v T-Ankeru jsme pro Vás připravili skvělé odpoledne u skvělé hudby, bezvadného jídla a vychlazeného piva. K poslechu Vám zahraje báječná jazzová kapela Plástev, která se na jazzové, české scéně drží už od 70. let.

Vychutnat si můžete speciální májové menu a pro zamilované máme super soutěž! Každý, kdo na Instagram vloží fotku pod hashtagem #majovydenvtankeru a bude mít nejvíce lajků, získává voucher na večeři v hodnotě 1.000,- Soutěž platí jen v tento den, 1. května 2017 po celých 24 hodin, těšíme se na vaše kreativní foto a také na Vás!

 

Menu:

 

Předkrm

Plněné avokádo tygřími krevetami na trhaném salátu Mesclun s rozpečenou bagetkou

Carpaccio z uzených kachních prsou s rukolou a hoblinami parmazánu

 

Polévka

Ředkvičková s řepovými klíčky

 

Hlavní jídlo

150g Lososový váleček v bylinkové krustě s tartalletkou plněnou koprovým creme fraiche a pečenou řepou

250g Mramorový vysoký roštěnec se slaninovou drobenkou a bramborami pečenými přes noc v popelu

200g Májový T-Anker burger, vyzrálé hovězí maso, cheddar, mix salátů, rajče, bramborové krokety se sušenými rajčaty, T-majonéza

 

Dezert

Jahodová pěna s ovocným želé

 

 

Velikonoce v T-Ankeru!
Velikonoce v T-Ankeru!

 

Přijďte k nám společně s námi přivítat jaro a užit tradiční svátek, tolik oblíbený nejm v Česku! Pestrost Velikonoc se projeví njen v naší kuchyni, ale také na čepu :) Těšit se na Vás budeme na Velký pátek 14.4. až do 17.4.2017 po celý den :) Veselé Velikonoce!

 

 

Velikonoční menu:

 

Předkrm

Trhaný marinovaný losos na salátu Mesclun s čerstvým chřestem a

opečenými tousty 159 Kč

 

Polévka

Pomalu tažený vývar z jarních kuřátek s křepelčím vejcem a zeleninovým špízem 65 Kč

 

Hlavní jídlo

Králičí stehno sous-vide na víně, s tataráčkem ze špenátu a

bramborovými noky opečenými na uzeném másle 189 Kč

 

Jehněčí kotletky na ragú z cherry rajčat a

červeného vína s křupavými brambůrkami 259 Kč

 

200g Zelený T-Burger (100% hovězí mleté maso, zelená bulka, rajče, sýr Cheddar, slanina,

mix salátů, bazalkové bramborové krokety a rukolová majonéza) 299 Kč

 

Dezert

Velikonoční Jidáš přelitý javorovým sirupem s malinovým sorbetem 79 Kč

 

Český týden v T-Ankeru!
Český týden v T-Ankeru!

 

Poslední tématický týden je tady a my Vás představujeme české speciality, které byste, jak jinak, měli zapít českým pivem! A protože nám i počasí začíná moudřet a otepluje se, budeme v týdnu od 13.3.2017 GRILOVAT! Začínáme od 11:00 a k jídlu podáváme 1x 0,3l našeho t-anker ležáku ZDARMA! 

 

 

Menu

 

Polévka:

Lehce pikantní gulášová polévka, zahuštěná chlebovou střídou 59 Kč

 

Hlavní jídlo:

Utopenci s rozpečeným škvarkovým chlebem 99 Kč

Vepřové výpečky z masitého boku s bílým zelím a domácím bramborovým knedlíkem 145 Kč

 

Dezert:

Zkaramelizovaný perník s pečenými švestkami a vlašskými ořechy s vanilkovou zmrzlinou 79 Kč

 

Piva:

  1. T-Anker 4,8% světlý ležák
  2. Luž, Cvikov 3,5% výčepní
  3. Purkmistr černý 4,8% tmavý ležák
  4. Knír, Matuška 5,3% Pale Ale
  5. Crystal IPA, Antoš Slaný 7% IPA
  6. Zaříkávač chmele, Permon
  7. Albrecht Judita, Frýdlant
  8. U Bizona, Pale

 

Amerika v T-Ankeru!
Amerika v T-Ankeru!

 

Čtvrtý zahraniční týden je tady! Můžete se těšit na americké pivní speciály a ochutnat pravou americkou gastronomii. Piva máme pro Vás připravena jak čepovaná tak i lahvová tak si nenechte ujít tuto jedninečnou příležitost ochutnat USA.



Z americké gastromie jsme pro vás připravili:



Bloody Mary
Studená zeleninová polévka s vodkou 65 Kč

Hot Dog
60 g Grilovaný hovězí párek (80% masa), americká bageta, smažená 
cibulka, tekutý cheddar, Jalapeno papričky, bramborový twist 145 Kč

BBQ Chicken Wings
400g Kuřecí křídla se zakysanou smetanou, BBQ omáčkou,
zeleninovým cruditté a pečivem 139 Kč

American Pancakes
Americké lívance s javorovým sirupem 65 Kč

A samožřejmě, že nesmí chybět ani piva:

Stone Brewing, Arrogant Bastard 7,2% 0,3 l 95 Kč
Flying Dog, Raging Bitch 8,3% 0,355 l 120 Kč
Rogue Alles, Shakespeare Oatmeal Stout 6% 0,355 l 129 Kč
Sierra Nevada, Torpedo 7,2% 0,355 l 119 Kč 
Sierra Nevada, Indian Pale Ale 5% 0,355 l 109 Kč

Těšíme se na Vás, jak si společně užijeme Spojené státy americké!

 

Anglie v T-Ankeru!
Anglie v T-Ankeru!

 

Třetí zahraniční týden je o skvělém pivě z Anglie a tolik oblíbeném jídle, zejména pokud máme na mysli fish and chips! Připravili jsme si pro Vás 3 piva ze Spojeného království, můžete u nás tedy ochutnat co pijí v Anglii, Irsku a také ve Skotsku.


1.Brew Dog, Dead Pony Club 3,8% Skotsko, APA 0,3l 76 Kč
2. Porterhouse Oyster stout 5,2% Irsko 0,3l 79 Kč
3. Fullers, Wild River 4,5% Anglie, APA 0,3l 72 Kč


British menu

Beef Sandwich
(100g Tenké plátky hovězí roštěné, ochucená majonéza,

čerstvý salát a farmářské hranolky) 145 Kč

Sheperds Pie
(150g jehněčí kotleta zapečená bramborovou krustou,

podávaná na grilované zelenině) 219 Kč

Fish and chips
(150g Smažená treska v pivním těstíčku, hranolky, ocet a zeleninová majonéza) 149 Kč

Trifle
(Malinovo smetanový krém prokládaný piškoty s kapkou alkoholu) 79 Kč

 

Těšíme se na Vás!

 

Německo v T-Ankeru!
Německo v T-Ankeru!

 

Belgický týden máme úspěšně za sebou, ale všichni víme, že nejvíce se stejně těšíte na ten německý, protože německá piva - hmm, to je dokonalost sama. Na čep jsme si dovezli pivo u pivovarů Mahr's Brau, Schlenkerla a Bayreuther. Quarteto doplní dokonalá pšenice od Maisel, která patří mezi naše stálá piva už nějaký ten rok.

Ale pojďme si ještě říct, co speciálně pan majitel pro vás přivezl :) Od Schlenkerly bude naražený Märzen: typické nakuřované pivo, uvařené v Bamberku a nikde jinde, protože tohle umí jen tam. Doporučuje pivu dát šanci, protože ne každému sedí u piva chuť po uzeném a věřte, že to bude první, co vás napadne, až se napijete. Pro gurmány, kteří si pivo oblíbí jsme ho dovezli i v lahvích, bude tedy možné si pivo vzít i s sebou. Od Mahr's Brau Kellerbier čili "kultbier" naprostá klasika, nefiltrované výrazně sladové pivo a z Bayreutheru Zwick'l, další nefiltrovanou klasiku obsahel alkoholu 5,3% 

 

Začínáme od pondělí 30.1.2017 vždy od 15:00 a akce trvá celý týden až do neděle. Nenechte si ujít a pivo spárujte s německou kuchyní, o kterou se postará náš šéfkuchař :)

 

Těšíme se na Vás!

 

T-Anker v novém
T-Anker v novém

 

Přijďte se podívat a uřít si atmosféru a pohodu u piva adobrého jídla v novém kabátě. Vylepšili jsme pro Vás vnitřní prostor restaurace, která je teď mnohem útulnější a rodinnější. Právě běží týden belgických speciálu a belgické kuchyně, máte tak jedinečnou možnost vyzkoušet silné speciály belgických mistrů sládků a spárovat se zdejší kuchyní.

 

 

Rekonstrukce
Rekonstrukce

 

Vážení přátelé,

z důvodu vylepšení designu restaurace, tedy menší rekonstrukce vnitřních prostor, budeme mít ve dnech 15. - 16.1. 2017 ZAVŘENO. Těšíme se na Vás opět od úterý a s napětím budeme očekávat, jak se vám změna líbí.
Pro představu vám zde ukážeme, jak by to mohlo vypadat.
P.S. Fotka je černobíla proto, abychom realizaci neodkryli hned, ale abyste se mohli také na něco těšit až přijdete! 

 

 

Letem, pivním světem 2. ročník
Letem, pivním světem 2. ročník

 

Po úspěšném prvním ročníku průvodce pivním světem, kdy jste mohli ochutnat různé speciály evropských sousedů, jsme pro vás připravili další ročník a i tentokrát se můžete těšit na různé styly piva, spodně i svrchně kvašené a speciálními chmely chmelené. K pivům Vám nabídneme také kuchyni domovské země, abyste si mohli vyzkoušet pivní párování, nový trend v Česku i ve světě.

 

Program:
17.1. - 22.1.2017 Belgie
30.1. - 5.2.2017 Německo
13.2. - 19.2.2017 Anglie
27.2. - 5.3.2017 Amerika
13.3. - 19.3.2017 Česko
 
Máte se na co těšit! :)
 

Silvestr 31.12. 2016
Silvestr 31.12. 2016

 

Závratnou rychlostí se nám blíží konec roku 2016 a s ním spojená oslava, která jako každoročně bude nezapomenutelným zážitkem. Víte, že datum 31. prosince letos připadá na víkend, je tedy velmi pravděpodobné, že oslavenců bude přinejmenším jednou tolik, co běžně!

Připravíme pro vás a vaše přátelé příjemný večer v naší restauraci se skvělým jídlem a pitím. Víte, že kombinovat u nás můžete jídlo hlavně s pivními speciály, o které nebude nouze. O atmosféru se postará náš personál a k dokonalosti vás dovede výhled z naší tarasy na Staré město.

 

Silvestrovské menu

 

Předkrm

Terina z kachních jater s cibulovou marmeládou, lesním ovocem a chlebovými chipsy

Hovězí Carpaccio ze svíčkové s plátky parmazánu, bazalkovým olejem a bagetkou

 

Polévka

Vývar z hovězích žeber s nudlemi, zeleninou a masem

 

Hlavní chod

Vepřová kotleta s kostí, marinovaná v rozmarýnovém oleji, podávaná se zeleninovým salátem

Grilovaný hovězí Rump steak s bramborami Grenaille, zelenonou na másle a pepřovou omáčkou

Kuřecí prso s pečenou zeleninou, rukolou a sušenými tomaty, se šafránovou omáčkou

Kozí sýr s ořechovou krustou, salátem s červenou řepou a pečenou dýní

 

Dezert

Fondant z belgické čokolády s kokosovým sorbetem a malinovou omáčkou

 

 

Počet  míst je omezen, neváhejte a rezervujte!  Tešíme se na vás!

 

Vánoce
Vánoce

 

Vážení přátelé všeho dobrého!

Blíží se nám nejkrásnější čas v roce, tedy Vánoce. Znáte ale historii oslav vánoc? Pojďme si osvětlit paměť a připomenout si, proč vlastně Vánoce slavíme a co pro nás znamenají.

"Vánoce jsou oslavou narození Ježíše Krista a každý rok si připomínáme vlastně jeho narozeniny. V dějinách lidstva to byla tak zásadní událost, že od Kristova narození počítáme náš letopočet. Vánoce začínají 25. prosince a končí 11. ledna na Křest Páně.

Slavení vánočních svátků je spojeno s mnoha tradicemi a zvyky. Ty navazují na předkřesťanské svátky zimního slunovratu. Oslavě narození předchází čtyřtýdenní období očekávání a půstu zvaným advent. Poslední den adventu (24. prosince) se nazývá Štědrý den.


Na štědrý den se tradičně strojí vánoční stromek a lidé usedají k tradiční štědrovečerní večeři. Večeře ještě spadá do období adventu, proto jídla předkládaná jsou postního charakteru. Rybí polévka, smažený kapr a bramborový salát (jídlo z ryb proto, že to bylo jídlo chudých a apoštolů). Po večeři se nadělují dárky.

Den vrcholí nocí narození Páně, kdy se při půlnoční bohoslužbě předčítá evangelijní oddíl z Bible o narození Ježíše a zpívají se koledy o narození Božího syna. Nejznámější koledou u nás je Narodil se Kristus Pán, jejíž text pochází z roku 1505 a dodnes je nezměněn. Tato koleda je tak zvaný hymnus a vždy se při ní stojí"

Přejeme Vám všem nejkrásnější Vánoce s rodinou, přáteli a blízkými. Zapomeňte na chvíli na vše špatné, nemyslete na to zlo, které kolem vás vidíte a užijte si svátky v poklidu a harmonii. Budeme se na Vás těšit na sv. Štěpána a ten z Vás, kdo řekne heslo "A koleda nebude?" od nás dostane dáreček :)

 

Krásné Vánoce Vám přeje celý tým T-Anker!

 

Otevírací doba během svátků
Otevírací doba během svátků

 

Vánoční čas si v T-Ankeru můžete užívat v plném proudu. Těšit se ná vás budeme u vánoční večeře od 20.12. - 23.12.2016, na Silvetra 31.12.2016 nebo v příštím roce hned 1.1.2017 u tradičního novoročního oběda. Zavřeno budeme mít jen 24.12. - 25.12.2016.

 

 

Přejeme Vám nejkrásnější Vánoce v kruhu svých blízkých a milovaných!

 

Apres stan na terase je znovu postaven!
Apres stan na terase je znovu postaven!

 

Připravili jsme pro vás největší novinku této zimy! Naprosto originální stavba přímo na terase je spojena koridorem s restaurací a v prostoru stanu stojí designový krb s ohněm, který dodá stanu tu pravou atmosféru. S výhledem na okolní stavby se u nás budete cítit jako v létě už jen proto, že ve stanu panuje příjemná teplota, takže mimo drink si zde můžete dát klidně oběd nebo večeři.

 

Kapacita stanu je 40 osob je tak dokonalý k pořádáni vánočního večírku, oslav narozenin nebo jiných párty. Na čepu máme 12 druhů piva z toho 3 belgické speciály, k dokonalosti vašeho  večera si už můžete dát neco dobrého k jídlu z našeho nového jídelního lístku. Prohlédněte si galerii, neváhejte a rezervujte.

 

SOUTĚŽ!
SOUTĚŽ!

 

Vyhlašujeme soutěž o nejkrásnější předvánoční fotku s tematikou naší restaurace. Přijďte k nám na oběd, večeři nebo pivo, vezměte si ven svařáček, vyfoťte se a sdílejte na instagramu nebo facebooku s hashtagem #vanocevtankeru Do 20.12.2016 22:00 foto s nejvíce lajky získá voucher v hodnotě 1.000,- na vánoční večeři ve dnech 22.-23.12.2016.

 

Těšíme se na vaše krásné a kreativní fotečky!  :)

 

Vánoční čas v oblacích
Vánoční čas v oblacích

 

Blíží se nám čas Vánoc, nejkrásnějších chvil v roce, kdy je rodina spolu, přátelé a kamarádi se setkávají, aby si poblahopřáli štěstí a úspěch do Nového roku. Je to čas, kdy se zapomíná na všechno zlé a věří se v to dobré. 

 

Přijďte si tento pohodový čas užít k nám do oblak, vezměte rodinu nebo přátelé a relaxujte u skvělého jídla, lahodného piva nebo svařáčku.

 

Vánoční večeře:

 

Polévka

Batátový krém s kousky tuňáka a limetkovým olejem

 

Hlavní jídlo

Smažené telecí řízky z kýty s tradičním, vánočním bramborovým salátem

 

Filátko z Candáta s restovanými bramborami a listovým špenátem,                                       s vinnou omáčkou a čerstvou bylinkou

 

Dezert

Vánoční horká čokoláda se šlehaným krémem a oříšky

 

Těší se na vás tým T-Ankeru!

 

Zvěřinové hody 22. - 27.11.2016
Zvěřinové hody 22. - 27.11.2016

 

Nejoblíbenější hody v Česku, víme, že milujete zvěřinu na pekáči a proto jsme pro Vás připravili dobroty, na kterých si určitě pochutnáte. Svou procházklu gastro chutěmi nezapomeňte zakončit u výhledu na Staré Město z naší terasy:)

Nabídku si můžete vychutnat každý den od 15:00


Polévka
Zvěřinový vývar s masovým knedlíčkem, kořenovou zeleninou a nudlemi 55 Kč

Hlavní jídlo
Kančí výpečky na česneku s červeným zelím a špekovým knedlíkem 195 Kč

Zvěřinový guláš (jelen, daněk, divočák) s domácími bramboráčky, zdobený cibulí a čerstvým křenem 205 Kč

Smažené bažantí stehna v bylinkové strouhance se šťouchanými brambory s kapkou smetany a zelným salátkem s červenou řepou 215 Kč

Jelení burger
(čerstvě mleté jelení maso s bylinkou, karamelizovaný červená cibule, sýr Brie, trhaný salát Rosso, slaninová majonéza a farmářské hranolky) 289 Kč

Dezert
Domácí jablečný koláč s vanilkovou omáčkou, ořechy a čokoládou 79 Kč

 


Applestore
Google Android
Rezervovat On-line rezervace Restu.cz
Recenze a hodnocení Hele.cz