Do Prahy za pivem
Do Prahy za pivem

 

Už jste narazili na skvělou kampaň PISky? 



Kampaň cílená především na Čechy je skvělým nápadem jak všem, vč. turistům, ukázat, že Česko je opravdový ráj pivařů. 
Praha mu vede co do počtu, označených je 83 míst, ale také co se týká rozmanitosti nabídek.
Neváhejte a rozhodně si pořiďte pivního průvodce Prahou a vyražte na Tour de Beer! Stojí to za to.

Z našeho 9-ti místného čepu doporučujeme: 

T-Anker světlý ležák 4,8%
Permon Pumpkin ALE 5,8%
Kasteel Rouge 8%

 

Podzimní slavnosti 2014
Podzimní slavnosti 2014

 

Nevíte kam na Halloween nebo-li Dušičky? Přijďte k nám a od 20. října, jako každý rok, pro vás máme připravené skvělé dýňové menu a samozřejmě, jak je u nás zvyken, nebude chybět pravé dýňové pivo. Rozhodně stojí za ochutnávku. 

 

Rozhodně tím ale nekončíme, v listopadu máme Svatomartinské slavnosti, v prosinci zabíjačkové hody a samozřejmě vánoční večeři. Sledujte nás a nepřijdete o žádnou naši rozmanitou chuť.

 

Pivo je naším základem, upravili jsme pivní lístek a těšit se tak můžete na 60 druhů lahvových piv denně na nabídce a o 9ti pivách na čepu už víte :)

 

Grilujeme!
Grilujeme!

 

Každý den od 17:00 grilujeme na terase dobroty z těch nejlepších surovin. Jídlo připravujeme v letošní novince, tzv. Big Green Egg, je to kamenná pec, ve které nepříjde nazmar ani kapka štávy. Masíčko je šťavňaté a voňavé, grilujeme na dřevěném uhlí. Neváhejte a přijďte ochutnat speciality z grilu, které každý týden měníme, takže u nás vás stereotyp nepotká. Sejdeme se na terase!

Zythos Beer Festival - Belgie 2014
Zythos Beer Festival - Belgie 2014

 

Každý den pro Vás vybíráme nová piva a sledujeme dění ve světe tohoto skvělého moku. Objíždíme festivaly a hledáme neobjevené. Tentokrát jsme zavítali na belgický festival Zythos 2014, který se konal ve městě piva - Lovaň. Bylo zde k mámí přes 100 belgických pivovarů a až 500 druhů piva. Vyzkoušeli jsme přes 100 piv a pořád neměli dost, bylo úžásné sledovat s jakou vervou sládci nabízejí své pivo s tím,  že to jejich je nejlepší, ale přitom si ve chvilce volna poklábosit se svým sousedem (konkurentem). Přinášíme Vám malou dokumentaci a postupně budeme fotky přidávat. Již brzy se také těšte na nový pivní lístek, který nabídne piva z celého světa a to až 80 druhů ihned k obědu či večeři. Piva jsou vybrána s velkou pečlivostí. Nashledanou v T-Ankeru!

 

LÍBAČKA NAD PRAHOU! 1.5.2014
LÍBAČKA NAD PRAHOU! 1.5.2014

 

Největší akce letošního jara! Příjďte se políbit pod květy třešně a nad střechami pražských domů! Dopřát si skvělé jídlo z grilu a lahodné pivo z čepu. O zábavu bude postaráno a představíme také novinky v Lady's Beer Clubu.

Bavte se s námi ;)

 

PROGRAM:

 

12:00 - Žhavíme gril BIG GREEN EGG, abyste si mohli vychutnat steaky z pece, která je novinkou letošního roku. Připravené také máme speciální, třešnové dobroty.

 

13:00 - Soutěž o nejdelší polibek o voucher v hodnotě 1.500 Kč do naší restaurace. K líbaní bude hrát DJ Mareš a doprovázet tak programem po celý den a hrát to pravé, májové

 

14:00 - Profesionální vizážistka předvede letní líčení na modelce

 

15:00 - Ochutnávka dámských letních piv

 

17:00 Také celebrity jsou zamilované! Ve stejný moment jako zbytek světa, který ctí tradice, se u nás políbí Romana Jákl Vítová se svým manželem Petrem Jáklem nebo krásná Anetka Vígnerová se svým partnerem. Nenechte si ujít!

 

18:00 - Přehlídka módní značky Pietro Filipi

 

18:30 - K poslechu a dobré náladě zahraje skvělá kapela Petra Kratochvílová Qaurtet. Mladí, kreativní a úspěšní muzikanti, kterých není nikdy dost. Těšte se na rytmické tóny a zamilované písně.

 

 

 

 

Velikonoční menu v T-Ankeru
Velikonoční menu v T-Ankeru

 

Přijd´te si odpočinout a dopřát si dobrého piva a jídla na terásku a pokochat se nad výhledem, který se Vám u nás nabízí. Připravili jsme menu pro všechny labužníky :)

DEGUSTACE PIVA V RESTAURACI T-ANKER
DEGUSTACE PIVA V RESTAURACI T-ANKER

 

Vážení přátelé,

od března letošního roku zahajujeme pivní degustace. Předmětem těchto degustací bude ochutnávka 5-7 druhů piv, jejíž součástí jsou také degustační sousta k jednotlivým druhům. Naše nabídka piv bude vždy zaručovat belgická, česká a německá piva, nebudou ovšem výjimkou ani speciály z Irska, Anglie či Ameriky. Již nyní si v naší restauraci můžete koupit dárkový poukaz na pivní degustaci  v hodnotě 750 Kč a potěšit tak své blízké a přátele. Součástí pivní degustace je výklad pivního sommeliéra v podobě samotného pana majitele.

 

Termíny na měsíc březen:

Vždy čtvrtek, začátek 18:00.

6.3., 20.3., 27.3. 2014

 

Přejeme Vám mnoho chutí!

 

JARNÍ TANČÍRNA 1.3. 2014 V 18:00
JARNÍ TANČÍRNA 1.3. 2014 V 18:00

 

PRVNÍ JARNÍ ODPOLEDNÍ TANČÍRNA

Přijměte pozvání na podvečerní vintage party, která se uskuteční v šapitó a na terase normalizačního obchodního domu KOTVA. 

Sobota odpoledne je ten pravý čas na retro jarní večírky. Nechte se pohltit vintage atmosférou. Přijměte naše pozvání 1. března od 18 hodin k tanci a poslechu skvělých písní let 40. až 70., které bude pouštět legendární disc jockey TEA JAY IVO.

Doprovodný program: Barmanská show, míchané pivní drinky, pohoštění ve formě kanapek - k pivním speciálům a nejen to.

Ivo Pospíšil, bývalý člen české undergroundové, skupiny Garáž, kultovní postava pohybující se kolem nejvýznamnějších DJs a hudebníků již od počátku 90. let. Svůj hudební přehled a zálibu ve starých melodiích 40s až 70s představuje nejen posluchačům Radia 1 co by moderátor, ale i hudebním fanouškům jako Tea Jay Ivo. 


https://soundcloud.com/teajayivo
http://www.mixcloud.com/ivopospisil9/60/

OH v Sochi! 2014
OH v Sochi! 2014

 

Kdo má jasno o výhře? Příjďte fandit do T-Ankeru a dejte si nefiltrovaný ležák. 

VALENTÝNSKÉ MENU 14.2. 2014 od 18:00

 

 

 Aperitiv :

Proseco s jahodou 55 Kč  

Malinové mojito  119 Kč

 

 Předkrm: 

Tatarák z grilované zeleniny a sušených rajčat s marinovanou mozarellou                      

 di bufala, bazalkové pesto a podávaný s chlebovým chipsem 115,-

 

Hlavní chod

Rolovaná hovězí svíčková, připravená metodou sous vide s čerstvým 

špenátem a sýrem ricotta na ragú z lesních hub a dýně hokaido , 

podávaná s konfitovaným bramborem 259,-

 

       nebo

 

Steak z tuňáka sashimi v sézamové krustě, podávaný se  zeleninový ratatouille   259,-

 

Dezert  

Raviolky z čerstvého ananasu se sladkým krémem, plněné jahodou

na malinovým coulis a hoblinkami bílé čokolády 69,- 

 

 

UPOZORNĚNÍ

 

Vážení přátelé, upozorňujeme, že dnes 11.2 2014 bude naše restaurace od 19:00 uzavřena, z důvodu pořádání soukromé akce. Děkujeme za pochopení :)

 

OH V SOCHI!! Program...

 

OLYMPIJSKÉ HRY V SOČI

 

Přijďte s námi podpořit naše sportovce

do Restaurace Sluneční terasa T-Anker

 

Dnešní program, pondělí 10. 2. 2014

10:45 – Short track (Loudín)

13:40 – Alpské lyžování-slalom (Strachová, Křížová)

15:50 – Biatlon (Moravec, Šlesingr, Soukup, Krčmář, Krupčík)

17:00 – Saně (Kotenová)

 

OLYMPIJSKÉ HRY V SOCHI 2014!!!
OLYMPIJSKÉ HRY V SOCHI 2014!!!

 

Taky žijete olympiádou v Sochi? My rozhodně ano! Přijďte s námi fandit již tuto neděli 9.2. 2014 např. biatlonistce Puskarčíkové, rychlobruslařce Sáblíkové nebo co takový ženský hokej? Najdeme Jardu v sukni? A co Janda, jak daleko na OH doskočí?
Opět také máme na čepu náš světlý ležák T-Anker v akci 3+1 ZDARMA a dalších 7 skvělých piv. Těšíme se na Vás, FANDÍME!!!

 

 

UPOZORNĚNÍ!

 

Vážení přátelé, protože se snažíme naše prostory stále vylepšovat, abyste se u nás cítili co nejlépe, tentokrát jsme se pustili do renovace výtahu, který Vás z ulice Králodvorská vyveze až k nám na terasu. Bohužel to ale omezí vstup do restaurace a změní se tak po dobu měsíce ledna otevírací doba a vstup do restaurace T-anker bude možný pouze přes OD Kotva (výtahem do 4. patra a eskalátorem do 5. patra)

 

Otevírací doba leden - únor

 

Od 6.1. - 12.1. 2014 11:00 - 21:00
Od 12.1. - 31.1. 2014 11:00 - 20:00
Soboty: do 19:00
Neděle: do 18:00

 

 

Děkujeme za pochopení :)

 

Silvestrovské menu

 

 

Silvestrovské menu 2013

Aperitiv:
Black Velvet 45,-

Předkrm:
100g tataráček z čerstvého lososa s mladou rukolou a rozpečenou bagetkou 135,-
Doporučené pivo: Augustijn Blond 7,5% světlá Ale 0,3l 89,-

Hlavní chod:
200g hovězí rump steak (vyzrálé bio maso plemene Charolais), ragú z lesních hub a zeleniny, silná pepřová šťáva 255,-
Doporučené pivo: Břevnovský Benedikt 12° světlý ležák 0,3l 37,-

nebo

200g Pečené vepřové koleno s čerstvě strouhaným křenem, beraním rohem a hořčicí s čerstvým chlebem 90,-
Doporučené pivo: Bernard Lavina 5,1% tmavý ležák 0,4l 45,-

Dezert: 
Dortík z domácího piškotu s jahodami a šlehaným krémem z mascarpone, sypaný kokosem 65,-
Doporučené pivo: Kasteel Rouge 8% višňový speciál 0,3l 89,-

Přejeme hodně štěstí do nového roku!

SILVESTR 2013!
SILVESTR 2013!

 

Blíží se nám konec roku a my jsme připraveni vkročit do roku 2014 s elánem a novými nápady. Přijďte s nami oslavit Silvestra se speciálně pro tuto příležitost připraveným menu. Silvestrovský večer začínáme 31.12. od 18:00 a nabízíme 8 pivních chuťovek na
čepu, skvělé jídlo a bezvadnou náladu. Otevřeno bude i ve vyhřívaném Apres Ski baru na terase a ve 24:00 se těšte na symbolický ohňostroj, který ale uvidí celá Praha! Těší se na Vás T-anker tým! 

APRES SKI PARTY 4.1. 2014
APRES SKI PARTY 4.1. 2014

 

DJ Orwe // Elektro/House //
Pražák a tolerantní pragocentrista. V hudbě nachází hluboký smysl. Inspiraci se snaží čerpat ze 70s, 80s i 90s. „Posluchač je pro mě na druhým místě, tanečník na třetím.“

APRES SKI PARTY 3.1. 2014
APRES SKI PARTY 3.1. 2014

 

Přijďte si tentokrát poslechnout a zatrsat na 90s filmovou hudbu. Skvělé filmové songy, které i po tolika letech stále nostalgicky zahřejí u srdíčka :D

DJ Holywood 
Nenápadný devadesátkový vysloužilec, který vás donutí trsat i na ty nejšílenější pecky!

Belgické slavnosti 2013
Belgické slavnosti 2013

 

Máme další tématické slavnosti. Tentokrát jsme čas věnovali Belgii. Po 14 dnů u nás můžete vychutnávat plody moře, mušle na 5 způsobů - pro Belgii tolik typické a k tomu skvělé belgické speciály. Mrkněte do naší nabídky nebo na www.pivninabidka.cz

 

 

MENU

Předkrm:

Pikantní, tygří krevety s omáčkou Aioli na českých bylinkách, s rozpečenou bagetkou

 

Hlavní jídlo:

1. Mušle na bílém víně

2. Mušle "La Provance"

3. Mušle na česneku

4. Mušle na řapíkatém celeru

5. Mušle Marinier

Příloha: Hranolky

 

Dezert:

Nepečený belgický dezert

 

NOVÝ PROGRAM NA LISTOPAD 2013!
NOVÝ PROGRAM NA LISTOPAD 2013!

 

Připravili jsme pro Vás nový program na Listopad, můžete se těšit na gastronomické zážitky, nová piva na čepu, ale hlavně na naše vlastní pivo, které stačíme tento týden do sudů a příští týden již bude stálou nabídkou našeho čepu.

 

Dne 14.11. od 19:00 Vás zveme na opening párty originálního konceptu Apres Ski stanu, kde myšlenkou bylo navodit atmosféru rakouských Alp za účasti nejlepších českých DJs. Stan bude mí vlastní bar, nejlepší pivo a vytříbený alkohol za velmi přijatelné ceny. Stan bude také vyhřívaný, tudíž se tak můžete kochat okolním výhledem na staré město pražské časově neomezeně :)

 

TĚŠÍME SE NA VÁS!

 

NOVÝ KONCEPT

 

Od ledna 2014 jsme se rozhodli pro nejčistější formu podávání pokrmů, a to pro vaření z bio produktů.

Ohlídáme si dodržení hygienických norem a používání surovin, ekologicky vypěstovaných výrobní metodou, která klade důraz na využití obnovitelných zdrojů, půdy a vody ke zvýšení kvality životního prostředí. Tyto produkty budou vyrobeny za použití zemědělských postupů řízení, které zakazují používání geneticky modifikovaných semen a plodů, umělých hnojiv, pesticidů, herbicidů či fungicidů, které mají za následek nesmrtelnost běžných potravin jako je ovoce či zelenina. Klademe důraz na zdravý a lidský přístup v chovu zvířat tím, že vyžadujeme krmení organicky vypěstovanými zdroji, čerstvý vzduch, dostatek prostoru a žádné přidávání antibiotik či růstového hormonu do krmiva. Při postupu zpracování organických potravin také neakceptujeme ozařování, geneticky modifikované složky (GMO), či syntetické konzervační látky.

Ve spolupráci s okolními farmáři a pěstiteli bude naše kuchyně obsahovat vždy čerstvé suroviny, připravené k vytvoření gastronomické speciality našim šéfkuchařem, pro kterého je čistota a dodržování hygienických norem nadevše.

 

Od ledna roku 2014 restaurace T-anker začne s postupnou produkcí z vlastní bio farmy, v oblasti Lounska. Farma bude veřejně přístupná a tím tak umožníme hostům sledovat životmí cyklus produkce potravin až k Vašemu stolu. O životním cyklu produktů budete také informování pomocí www stránek a fcb.

 

Pro širokou veřejnost a naše hosty tedy budeme mít připravenou dokumentaci a na webu a Facebooku videa ke shlédnutí, která budou obsahovat dokumentaci a rozhovory s farmáři, informace o produktech, popis a místo odkud produkt pochází.

 

Jako první krok k naší soběstačnosti  jsme zahájili výrobu vlastního piva z ryze českých surovin. Výroba začala 4.10. 2013 a my Vám exkluzivně přinášíme dokumentaci celého vaření a další informace důležité pro pivní specialisty.

 

DRUH           Světlý ležák

BARVA         Medová 10-12 na stupnici

VŮNĚ           Ovocná esterová až chmelová

HOŘKOST   40 IBU

CHUŤ           Plnější, nejprve sladší a následně nastupuje intenzivní hořkost, která  

                     dlouho doznívá a vybízí tak k další sklenici piva.

CHMEL         Žatec

SLAD           Jižní Morava,  Haná

OBSAH ALKOHOLU 4,5%

 

Zvěřinové hody 2013 v T-ankeru!
Zvěřinové hody 2013 v T-ankeru!

 

14.-27.10. 2013 Zvěřinové hody

V tomto období se na speciality můžete těšit denně od 15:00, o víkendech pak po celý den.

 

Oblíbená sezóna "fajnšmekrů" a všech co mají rádi speciality z lesa je za dveřmi a k tomu skvělé pivo. Kuchař připravuje lahůdky až z 5-ti druhů zvěřiny na grilu, pečeně, guláš, apod..

 

 

Zde je naše nabídka:

 

Menu:
Polévka: Silný zvěřinový vývar se zeleninou a nočky z jelení kýty
Předkrm: Paštika s malinovým dipem a tmavým toustem


Hlavní jídlo:
1. Špikovaná kančí panenka marinovaná v černém pivu se zázvorem a s rozmarýnovým šťouchaným bramborem
2. Zaječí stehno na smetaně, šumavský knedlík
3. Jelení guláš na plackách ovoněných tymiánem, zdobený červenou cibulí, chilli papričkoua a jarní cibulkou
4. Srnčí ragú na červeném moravském vínku s ostružinami a divokou rýží
5. Dančí burger na grilu s medovou cibulkou, lesním salátkem a hořčicovým dipem, hranolky
6. Lesní uhlířina na světlém ležáku s houbovou nádivkou


Dezert:
1. Marinované houby s kořenovou zeleninou v pikantním nálevu.
2. Lívanečky s lesním ovocem, smůlou a mátou

 

Těšte se!

 
Program restaurace T-anker 2013:
 
Říjen
5.10. Kaštanohraní
(Program pro děti: za přítomnosti animátorky bude stavění postaviček a zvířátek z kaštanů, soutěže, hry i malování v dětském koutku. Pro rodiče: kaštanové menu, kaštanové pivo Rambousek Kaštan 6,5% polotmavé.)
 
7.-11.10. Delikátní kaštanové menu
(Kaštanová sezóna není oblíbená pouze u dětí, ale také u kuchařů. Náš šéfkuchař pro Vás vytvořil speciální kaštanové menu, které si můžete vychutnávat každý den od 15:00.)
 
12.-13.10. Burger párty
(Na výběr ze 3 druhů burgerů a k tomu 1 pivo ZDARMA!)
 
14.-27.10. Zvěřinové hody
(Oblíbená sezóna "fajnšmekrů" a všech co mají rádi speciality z lesa a k tomu skvělé pivo. Kuchař připravuje lahůdky až z 5-ti druhů zvěřiny na grilu, pečeně, guláš, apod..  Denně od 15:00.)
 
19.10. Rožnění kančí kýty
(V sezóně zvěřinových hodů grilujeme kančí kýtu jako jediní v Praze. Příjďte na kus masa přímo z grilu.)
 
26.10. Křepelčí grilování
(Stejně jako u kančí kýty máme v rotiserii křepelky.)
 
30.10.-1.11. Halloween párty
(Slavnosti spojené s podzimem a nádherným výhledem na Prahu. Připravili jsme pro Vás a Vaše děti kreativní a zábavný program: vyřezávání z dýní, soutěž o nejhezčí výrobek, hry v dětském koutku, které bude organizovat naše animátorka a rodiče tak budou mít čas si vychutnat dýňové menu s lahodným dýňovým pivem, které jsme nechali uvařit speciálně pro tuto příležitost.)
 
Listopad
2.-3.11. Burger párty
(Na výběr ze 3 druhů burgerů a k tomu 1 pivo ZDARMA!)
 
4.-8.11. Dýňové menu mistra kuchaře
(Podzimní sezóna sice přináší sychravé počasí, my ale máme šéfkuchaře, který Vám připraví další speciální menu, které si můžete vychutnávat vždy od 15:00)
 
11.-15.11. Svatomartinské hody
(Slavíme každou příležitost a nadívaná husa, a další speciality, je rozhodně další kumšt mistra kuchaře, ke kterému se hodí jedno z 10 piv na čepu, tak vybírejte a chutnejte!)
 
14.11. Open Apres ski párty!
(Představíme unikátní projekt, neobvyklý na centrum Prahy! Atmosféru jako na horách si nyní můžete vychutnat na střeše prvního obchodního domu v Praze. OD Kotva skrývá mnoho možností, příjďte se o nich přesvědčit.)
 
16.-17.11. Burger párty
(Na výběr ze 3 druhů burgerů a k tomu 1 pivo ZDARMA!)
 
18.-30.11. Belgické speciality
(Sezona ústřic, mušlí, a jiných mořských specialit začala a my Vám přinášíme to nejlepší z Belgie a k tomu samozřejmě nemůže chybět belgické pivo.)
 
Pravidelně:
Úterky, Čtvrtky - Pravidelné pivní degustace
(Nevěděli jste, že druhů piva je bezpočet a chcete se dovědět o pivě něco víc? Nabízíme pravidelné, večerní pivní degustace z až 10-ti druhů piv na čepu s degustačními minilahůdkami, které vám nabídnou pohled do pivního světa chutí.)

Kaštanohraní 2013
Kaštanohraní 2013

 
Zveme Vás a Vaše ratolesti na další super párty! V sobotu 5.10.2013 Vás rádi uvítáme na Kaštanohraní na terase T-anker. Děti se můžou těšit na program s animátorkou, stavění postaviček a zvířátek z kaštanů, soutěže, malování, hry v našem dětském koutku a pro rodiče máme přichystané speciální pivo - Rambousek Kaštan 6,5% polotmavé a delikátní kaštanové menu. Začínáme ve 13:00.
 
MENU
 
Polévka:
Polévka z divokých kaštanů

Hlavní jídlo:
1. Pečené kachní stehno s kaštanovou nádivkou, zdobené lesními bylinkami
2. Jehněčí kotletka s kaštanovou omáčkou a pečeným bramborem

Dezert:
Palačinky s kaštanovým pyré a glazovanými vlašskými ořechy
 
 

Pražský Oktoberfest na terase Kotvy! 27.9.-29.9. 2013
Pražský Oktoberfest na terase Kotvy! 27.9.-29.9. 2013

 

Datum: 27.9. - 29.9. 2013

Pivovary: Paulaner a Erdinger

Piva:

1. Oktoberfest Bier

2. Hefe-Weissbier

3. Erdinger Weisbier

- grilované speciality

   (žebra, koleno, klobásky)

- koláčky, preclíky

 

Cena:

Pivo: 0,5l 50,-

        0,3l 35,-

 

Speciality k pivu:

Pečené kolínko 80,-

Pečená žebra 80,-

Půlka pečeného kuřete 80,-

 

Pochutiny k pivu:

Tlačenka v octu s cibulí 80,-

Utopenec: 2ks 80,-

Nakládaný hermelín 80,-

 

Pivovar Rambousek
Pivovar Rambousek

 
Teď něco pro milovníky piva!
 
Do úterý 24.9.2013 máme pro Vás skvělou akci:
Rambousek KAŠTAN 6,5% polotmavé 0,3l  29,-
 
A kdo je pivovar Rambousek? Založení pivovaru v březnu 2002 předcházely 2 roky a 2 měsíce tvrdé, ale zajímavé práce. Od ...první myšlenky dne 16. ledna 2000 až do první várky 13. března 2002 uplynula sice nějaká doba, ale přinesla i své ovoce. Průběžně máme v naší sortimentní nabídce tyto základní druhy: „Classic“ 11,5% světlé, „Flieger“ 12% světlé, „Eliščino Královské“ 13% kaštanomedový speciál a 16% černé, „Hradecké bílé“ 12% světlé (vyráběno příležitostně, jako vzpomínka na Hradec Králové kolem roku 1499). A co je jistě pozoruhodné a bezpochyby ojedinělé pro našeho konzumenta je fakt, že pivovárek za přispění tajemných rukou a umu svého sládka vyrábí pivo výhradně na zakázku. Tato filosofie je široko daleko raritou.

A jako vždy, těšíme se na Vás!
 

Restauarace T-anker Vás zve na:
Restauarace T-anker Vás zve na:

Burčákové slavnosti! 20.9. - 22.9. 2013

 

Můžete se těšít na:

 

- jeden z prvních burčáků této sezony

- speciality z vína

- příjemnou atmosféru a usměvavou obsluhu

 

BURGER PÁRTY

 

Pro všechy milovníky burgerů a dobrého piva jsme připravili bezva akci na víkendy. Každý víkend v době od 11:00 - 18:00 Vás zveme na burger a pivo ZDARMA! Na výběr máte ze 3 druhů burgerů:

 

1. Hovězí burger 200g + 1 pivo 0,3l Samson světlý ležák ZDARMA

(sezam bulka, hovězí mleté, rajče, cibule, slanina, okurka, ledový salát,  burger salsa, hranolky)

 

2. Jehněčí burger 200g + 1 pivo 0,3l Samson světlý ležák ZDARMA

(sezam bulka, jehněčí, salát z čekanky, žampióny, medová cibulka, dijónsky dresink, hranolky)

 

3. Kuřecí burger 200g + 1 pivo 0,3l Samson světlý ležák ZDARMA

(sezam bulka, kuřecí prsa, chedar sýr, salát Coleslaw, rajče, ledový salát, pečené brambory)

 

 

Pozvánka na koncert!
Pozvánka na koncert!

Zveme vás na další skvělý koncert, který se u nás na terase odehraje v úterý 27.8. od 18:30 a zahraje a zazpívá vám božská zpěvačka Sisa Feherová a její kapela. Vzpomínáte na ten unikátní hlas?

 

 

HRAJEME!

Přátelé, připravili jsme pro vás další bezva odpoledne na terasa T-anker. Již tuto neděli 18.8. od 17:00, Vám opět zahraje báječná parta Swing Trio Praha a tentokrát se můžete těšit na filmové a muzikálové hity a další pecky z 60-80 let.

 

Těšíme se na Vás

 

Nový program na celý srpen!
Nový program na celý srpen!

Jazzové dny skoro až v nebi!

 

Roman Pokorný  - Čtvrtek 1.8.2013 od 18:30

Plum Jam - Úterý 6.8. od 18:30

Trio de Janeiro - Čtvrtek 15.8.2013 od 19:30

Bluesberry - Čtvrtek 22.8.2013 od  18:30

Sisa Fehérová - Úterý 27.8.2013 od 18:30

Přijďte si poslechnout skvělého jazzmana Romana Pokorného!
Přijďte si poslechnout skvělého jazzmana Romana Pokorného!

Kdo: Roman Pokorný

Termíny koncertu: 18.7., 25.7., 1.8.2013

Kde: Sluneční terasa T-anker

Vstup: do 20:00 z OD Kotva nebo výtahem z ulice Královodvorská, od 20:00 pouze výtahem z ulice Královodvorská.

Vstupné: 100,- (bez rezervace, platba na místě)

Připravujeme!
Připravujeme!

Od srpna pro vás připravujeme každotýdenní kulturní představení. Můžete se těšit na jazzové skupiny i sólisty, na hudební skupiny různého žánru, sólové zpěváky i zpěvačky, písničkáře, básníky nebo taneční vystoupení.

O konkrétní akci budeme předem informovat.

Pivní nabídka
Pivní nabídka

Pojďte s námi nakupovat! Jistě potešíme všechny pivní fanoušky při shlédnutí našeho pivního e-shopu, kde si každý z mnohačetného sortimentu najde ten svůj oblíbený kousek. Neváhejte a při osobním odběru si na terase T-ankeru odpočiňte u dalšího zlatavého, perfektně vychlazeného piva. 

 

E-shop na www.pivninabidka.cz 

Cestujte s námi za pivem!
Cestujte s námi za pivem!

Pojeďte s námi do různých zemí Evropy za poznáním o pivě a ochutnejte také místní speciality.

 

Více v sekci CESTUJEME



Applestore
Google Android
Rezervovat On-line rezervace Restu.cz
Recenze a hodnocení Hele.cz