Otevření terasy od 11.5.2020
Otevření terasy od 11.5.2020

Přátelé,

 

konečně jsme se dočkali a plnohodnotně otevíráme naši terasu! Už od pondělí 11.5. si můžete zarezervovat svůj stůl na terase a nechat se obsloužit našimi číšníky! Naše open párty bude připravena ve čtvrtek 21.5. po celý den, kdy chystáme poděkování všem stálým hostům, kteří nás denně podporovali od spuštění výdejního okénka!

Opět si u nás vychutnáte 12 piv malých českých pivovarů na čepu, grilované steaky, burgery a denní nabídku :)

 

Těšíme se na Vás, tak se připravte na jízdu :)

Rezerca ena tel.: 722 445 474

 

Otevření výdejního okénka, ROZVOZ!
Otevření výdejního okénka, ROZVOZ!

Všem příznivcům!!!

Rozjíždíme dovoz a výdejní okno obědů a piva na Praze 1!
Otevřeno budeme mít od středy 25.3.2020 každý den od po-pá vždy v čase 11:00 - 15:00.

Můžete si tak objednat oběd do krabičky, který Vám přivezeme až domů nebo si pro něj sami dojít k našemu výdejnímu okénku a dostat tak k němu do petky o objemu 0,5l s uzávěrem, pivo dle aktuální nabídky ZDARMA.
PET láhev si ovšem musíte sami přinést.

 

Proč si máte petku přinést? Nechceme se, na druhé straně, podílet na navyšování zbytečného odpadu, PET láhev má doma určitě každý.

 

Tap takeover AXIOM
Tap takeover AXIOM

Další fantastická akce v T-Ankeru! Prostějovský pivovar AXIOM, kde pivo vaří mezinárodní tým sládků, bude u nás na čepu 27.3. od 17:00. Hlavním sládkem je Kjetil Jikiun, Nor, který v Norsku založil první řemeslný pivovar.
Kjetil se zúčastní osobně a představí všechna níže zmíněná piva !!!

Těšit se můžete na:


Pilot, ležák 12°, 4,5% alk
Sour Station Raspberry, Berliner Weisse s malinou 10°, 4,5%
Parabolika, IPA s citrónovou štávou a limetkovými listy 16°, 6,2%
Foam Climb, West Coast IPA 15°, 6,5%
Blurricane, NEIPA 16°, 6,5%
Ascent, Pastry Sour IPA 21°, 7%
Foo dogs, Milkshake IPA s mandarinkami a liči 19°, 7%
Vibe Check Triple NEIPA 24°, 8%
Universum, Stout 31°, 14,5%



Rezervace volejte na: 775 445 474.

Pivní párování!
Pivní párování!

Dovolujeme si Vás pozvat na párování piva s jídlem, které proběhne 20.2.2020 přímo v naší restauraci Sluneční terasa T-Anker .

7 vzorků vybraných zahraničních a českých pivních speciálů dokonale skloubil se sedmi chutěmi jídla náš pivní sommeliér Martin Havlín ve spolupráci s šéfkuchařem Radkem Pálkou.

Radek Pálka je renomovaný český šéfkuchař, který aktuálně působí jako Šéfkuchař v Hotelu DUO ****.
Působil jako šéfkuchař v hotelích a restauracích jako například: Hotel Crowne Plaza Prague de Luxe ****, Hotel Paříž *****, Hotel Hilton Atrium ****, dále pak v zahraničí v Něměcku, USA, Itálii a Zanzibaru. Je členem národního týmu kuchařů a cukrářů kde získal četná ocenění ze světových soutěží: Moskva, Singapur, Glasgow, Paříž, Lucembursko, Norimberk, Gastro Hradec

Degustační menu:
1. Světlé výčepní pivo 10°, pivovar Kamenice nad Lipou
Kuřecí roláda s karamelizovanou cibulí
2. Ležák 12° - Budvar 33, Národní pivovar Budějovický Budvar
Kořeněná hovězí líčka na pivu
3. Bavorský pšeničný speciál, pivovar Maisels Weisse
Gravedlax - marinovaný losos s hořčicovo-medovým dipem
4. Belgický strong ale
Variace tvrdých sýrů
5. IPA
Bažantí stehno na sušených brusinkách se slaninovými chipsy
6. Trapistický tmavý ale
Bůček s medem
7. Ovocný lambik
Creme Brulée s tonka fazolemi

Cena: 790kč/osoba
Rezervujte na 722 445 474 nebo na zitnikova@t-anker.cz

 

Libertas tap takeover
Libertas tap takeover

První tap takeover v T-ankeru! A rovnou s čerstvě otevřeným pivovarem z Úval - Libertas!
Sládci z Libertas představí všech svých 9 piv ze svého portfolia, a vy budete mít jedinečnou příležitost se zeptat na vše, co vás o vaření piva zajímá.

Piva na čepu:
1. Bohemian Lager 11°
2. Bohemian Lager 12°(vařený na 3 rmuty)
3. Vienna Lager 12°
4. APA 11°
5. IPA 14°
6. Bob's Amber Lager 13°
7. Hopfen Weizenbock 16°
8. New Zealand Pale Ale 12°
9. Russian Imperial Stout 22°

 

Zabíjačka 18.1. 2020
Zabíjačka 18.1. 2020

První naše akce v novém roce 2020 bude pěkně po moravsky :) Začínáme v sobotu 18.1. od 13:00 a všichni labužníci zabíjačkovým produktů si přijdou na své. A ti kdo neví jak se na klasické zabíjačce plní jitrnice, jak se zpracovává maso, vaří guláš, pro ty vše živě předvedeme :) A jestli si pak jitrničku, jelítko nebo tlačenku můžete vzít s sebou domů? Samozřejmě! Tak přijďte se podívat a užít si fantastickou sobotu, kde pivo poteče proudem! :)

Silvestrovský večer 2019
Silvestrovský večer 2019

Silvestr nad Prahou u nás nesmí chybět i letos, protože pohled na rozzářené Staré Město pražské je prostě nejvíc. Užijte si fantastickou nabídku a nenechte si tak ujít ojedinělý pohled, který zažijete jen ze střechy v centru Prahy.

 

 

3-chodové silvestrovské menu dle vlastního výběru pro 2 osoby

1.790 Kč vč. 1 láhve Bohemia sekt BRUT/DEMI

 

Předkrm

Kachní prso s čočkovým salátkem a bagetkou

 

Polévka

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

 

Hlavní chod

Grilovaný Candát s pažitkovou omáčkou a kroupovým rizotem

 

Dušená hovězí líčka s bramborovo mrkvovým pyré

 

Vepřová panenka sous vide s gratinovanými brambory a pepřovou omáčkou

 

Dezert

Choco dortík z belgické čokolády s 

hruškovým pyré se skořicí

 

 Rezervujte na rezervace@t-anker.cz nebo volejte +420 722 445 474

Otevírací doba přes svátky 2019
Otevírací doba přes svátky 2019

Hospodské chuťovky k pivu! 15-17.2.2019
Hospodské chuťovky k pivu! 15-17.2.2019

 

Všichni to známe, nemáte hlad, ale jakmile si dáte pivo, tak si prostě k němu něco malého musíte dát. Připravili jsme pro Vás 10 nejlepších chuťovek k pivu, ze kterých si určitě vyberete a k tomu 12 piv na čepu a až 50 zahraničních piv v lahvích.Vezměte kamarády a přijďte 15-17.2.2019 15:21:30 na pivo a něco k němu :)

A co si dáte?

  1. cibulové kroužky s americkým dipem
  2. bramborové chipsy s uzenou paprikou a cheddarovým dipem
  3. škvarková pomazánka s chlebem
  4. chlebové kanapky s vepřovým sádlem a jarní cibulkou
  5. topinka s oloumouckými tvarůžky
  6. hovězí tatarák s česnekovou topinkou
  7. světlá tlačenka s octem a cibulí
  8. nakládaný hermelín s chlebem
  9. utopenec s chlebem
  10. smažený romadúr s malým salátkem a česnekovým dipem

 

Sv. Valentýn 14. února
Sv. Valentýn 14. února

 

Svátek zamilovaných je na naší terase s Prahou jako na dlani ideálním místem. Připravili jsme pro Vás sezení u krbu a menu, ze kterého si vybere každý. Z naší 12ti pípy si pivo vyberou i dámy, co třeba Bourgogne des Flandres? Ano, je to pivo a vynikající :) Přijďte 14. února 2019 od 16:00 - 21:30 a úžijte si den zamilovaných


Menu:
Předkrm:
Studené plátky telecího masa v tuňákové omáčce s polníčkem a kapary
Carpacio z červené řepy s řeřichovým creme fraiche a olivovým olejem


Hlavní jídlo:
Hovězí Rip-eye steak s italskou caponatou, píniovými oříšky a omáčkou red wine
Grilované tygří krevety na krémovém rizotu zalité proseccem


Dezert:
Duo crème brûlée
 

Burger mánie! 1. - 3. 2. 2019
Burger mánie! 1. - 3. 2. 2019

 

Na únorový víkend jsme pro Vás připravili opravdové pecky! 5 druhů burgrů s různými přílohami a dipy. Na čepu speciály českých pivovarů a protože je burger tak trochu americký výmysl budou i piva amerických pivovarů.



Burgry:

150g Hovězí s farmářskými hranolky
150g Vepřový trhaný s bramborovými dolary
150g Kuřecí BBQ s juliene hranolky
150g Lososový s batátovými hranolky
100g Hermelínový s americkým bramborem

Máte se na co těšit, přijďte!

Silvestr 2018
Silvestr 2018

Silvestr nad Prahou je po roce opět tady!

Zažijte neobyčejný večer v přátelském duchu u stolu s těmi nejbližšími a s výhledem jako dlani uvidíte dokonale barevnou podívanou ze všech koutů Prahy. V ceně 1900 Kč / osoba jsme pro Vás připravili 5-ti chodové menu s pivním párováním, welcome drink, novoroční přípitek, úžasnou atmosféru nad Prahou a samozřejmě ohňostroj.

 

MENU:

Předkrm
Domácí sušené kachní prso s marmeládou z 
červené cibule a bagetkou

Polévka
Krevetový Bisque

Hlavní chod
Candát na kmínovém másle s brambory se sardelovou pastou a omáčkou Beurre Blanc

Hovězí steak Picanha s vichy mrkví a koňakovou omáčkou

Dezert
Mini choco dortík z belgické čokolády s 
hruškovým pyré se skořicí

K jídlu Vám připravíme ochutnávkové párování piva s jídlem.

Rezervaci můžete provést na info@t-anker.cz nebo volat na +420/722445474.

 

VÁNOČNÍ VÍKEND 22. - 23. 12. 2018
VÁNOČNÍ VÍKEND 22. - 23. 12. 2018

Vánoce jsou nejkrásnějším časem v roce a letos vycházejí nádherně tak, že si čas strávený s rodinou a přáteli užijeme ještě o něco déle. 

O čtvrtém adventním víkendu Vás proto zveme k nám na vrchol OD Kotvy, abyste si užili předvánoční čas v klidu u voňavého svařáku, vánočních pivních speciálů a hlavně u skvělého obědu.

Menu


Předkrm
Grilované argentinské krevety "GAMBERO ARGENTINO" na salátku z rukoly a red chardu s červenou čekankou přelité zázvorovo- citronovým dresinkem a s rozpečenou bagetkou

Polévka
Zelná s houbami

Hlavní jídlo
Smažený telecí řízek s bavorským bramborovým salátem 

Dezert
Domácí vánoční cukroví

 

Těšíme s na Vás!

 

PBFest - Pražský Festival Piva podzim / advent
PBFest - Pražský Festival Piva podzim / advent

 

Všechny pivní nadšence zveme na 2. ročník PBFestu - Pražského festivalu piva ve dnech 30. 11. a 1. 12. 2018 (pátek a sobota), nebo-li první adventní víkend, který se koná v industriálním areálu pražské Pragovky ve Vysočanech

 

Na PBFestu ochutnáte vánoční produkci pivních speciály českých sládků, ale také se podíváte do prostor výrobny legendárních V3S nákladních automobilů. Vystavovat bude až 30 českých i zahraničních pivovarů, kteří představí to nejlepší ze své produkce. Naše restaurace Vám k dokonalé atmosféře uvaří ty nejlepší dobroty k pivu. 

 

V předprodeji si zakoupíte vstupenku na za jednu cenu i na 2 dny. Vstupenky přijdou mailem a pak už jen stačí přijít, u vstupu se prokázat vstupenkou, na kase si zakoupit libovolný počet žetonů, které jsou jediným platidlem na festivalu, a užít si piva a jídla co hrdlo ráčí.

Vstupenky lze koupit i na místě.

Informace o účastněných pivovarech najdete na www.pbfest.cz nebo na Facebooku festivalu.

 

Zvěřinové slavnosti 24. - 25. 11. 2018
Zvěřinové slavnosti 24. - 25. 11. 2018

Zvěřina je typická pro svou vůni, ale i jedinečnou chuť. Připravili jsme pro Vás víkendovou akci s dokonalým načasováním, protože mimo naprosto dokonalé menu pro Vás budeme mít na čepu šípkový sour ale z pivovaru Cobolis.



Menu:
Předkrm
Zvěřinová paštika s brusinkami

Polévka
Silný zvěřinový vývar s játrovými knedlíčky

Hlavní jídlo
Jelen na šípkách s domácími mandlovými kroketami

Bažantí prso sous-vide s růžičkovou kapustou s česnekem a slaninou s omáčkou z lišek a tymiánu

Dezert
Pošírované vosí hnízdo s mákem a mascarpone, přelité vanilkovým krémem s rumem

K jídlu doporučujeme
Podzimní šípek 13°, uvařil pivovar Cobolis

 

Svatomartinské hody 11. - 13. 11. 2018
Svatomartinské hody 11. - 13. 11. 2018

 

Oblíbený svátek Čechů je tady, sice tradičně bez sněhu, ale o to víc u krbu s grogem nebo svařákem ANEBO se svatomartinským pivním speciálem od Matušky a v naší zimní zahradě. To je nabídka, kterou musíte zažít a ochutnat!

Menu

Předkrm:
Husí játra na červeném víně

Polévka:
Svatomartinský husí kaldoun s domácími játrovými knedlíčky

Hlavní jídlo:
Konfitované husí stehno se šouletem

Dezert:
Domácí štrúdl s vanilkovým šodó

K jídlu:
Svatomartinské 6,3% spodně kvašený polotmavý speciál
Uvařil pivovar Matuška, Broumy
(recept piva je speciálně tvořený k pozdvižení gastronomického zážitky z dokonale upečené husy)

Těšíme se na Vás!

 

Paulaner OKTOBERFEST 1. - 7. 10. 2018
Paulaner OKTOBERFEST 1. - 7. 10. 2018

 

Máte rádi pivní festivaly? Je Vám Mnichov daleko? Nevadí! U nás v T-Ankeru jsme pro Vás připravili OKTOBERFEST pivovaru Paulaner. Tento gigantický festival má svou historii a není to tak dávno, kdy se pořádal 200. ročník -  neuvěřitelné, že? O to víc, že na jeho počátku oslavy nebyly ani zdaleka tak velkolepé jako dnes. 

 

Kdy se zrodil Oktoberfest a proč, vynecháme, ale rádi Vás pozveme na Paulaner Oktoberfest bier k nám na terásku. Od pondělí 1. 10 2018 15:00 si po celý týden až do neděle 7. 10. 2018 můžete vychutnávat speciality k pivu připravené dle mnichovských receptů mezi kterými nebude chybět sýrový krém Obatzda, bavorské klobásy, samozřejmě pečené vepřové koleno, preclíky a taky něco sladkého na zub.

 

Těšíme se na Vás

 

Zahájení grilovací sezóny 15. března
Zahájení grilovací sezóny 15. března

 

 

Jako každý rok i letos zahájíme grilovací sezónu 15. března rozpálením našeho kamenného grilu. Jako první v Praze si tak můžete vychutnat tolik očekávaný moment a to luxusní steaky a voňavé burgry z kamenného grilo na dřevěném uhlí.

K tomu luxusní pivko z našich čepů a léto začíná už TEĎ! Přijďte si na svoji flákotu už v 15:00, terasa bude otevřená a pokud přece jen by se počasí nechtělo omoudřit, stále u nás můžete využít zimní zahrady. Nicméně grilujeme za každého počasí!

 

Belgický týden!
Belgický týden!

 

Belgický týden je v plném proudu a i letos pro Vás naši skvělí kuchaři přichystali to nejlepší. Podívejte se co Vás u nás čeká. Pivní párování je jednoznačně na místě a proto připomínáme možnost degustace belgických speciálů ve čtvrtek 31. 1. 2018 v 18:00 přímo v restauraci. Vemte kolegu, přítele nebo jakéhokoliv #beerlover a určitě přijďte.

 

Těšíme se na Vás!

 

Letem, pivním světem v T-Ankeru! 3. ročník
Letem, pivním světem v T-Ankeru! 3. ročník

 

Připravili jsme pro Vás třetí ročník skvělého průvodce pivními styly. Zaměříme se na Belgii, Anglii, Ameriku, ale také Česko, protože čeští pivovarníci s každým rokem dokazují víc a víc své nadšení, znalosti a nebojí se experimentovat.

 

 

Jako první uvádíme týden Belgie, kterou Vás provedeme již od 29.1.2018 a bude trvat až do neděle 4.2.2018, vždy od 15:00

 

Nebude chybět také belgická kuchyně, na které si naši kuchaři obzvlášť dali záležet. 

 

Vyzkoušet můžete 5 různých piv z čepu a také, jak jistě mnozí z Vás už ví, bezpočet různých stylů a druhů lahvových belgických speciálů. 

 

Aby jste si z těchto kulinářských týdnů ale také odnesli nějaké nové poznatky, připravíme pro Vás degustaci výběrových speciálů na každý čtvrtek v tom daném týdnu, který bude zrovna probíhat a to vždy od 18:00, cena každé degustace bude 750 Kč. 

 

Podrobnější info najdete v údálosti na Facebooku.

Piva na čepu:

  1. Kasteel Rouge 8% fruit lambic, Van Honsebrouck
  2. Tripel Karmeliet, 8,4% strong ale, Bosteels
  3. Bourgogne de Flanders 5% sour red, Timmermans
  4. Diabolici Blond hell 8% strong ale, John Martin
  5. Dominus Tripel 8% abbey tripel, John Martin

 

Předkrm

Chicon Au Gratin

Gratinovaná čekanka v kvalitní šunce a ochuceném bešamelu podávaná s malou porcí brambor „stoemp“ (šťouchané brambory s pečenou zeleninou)

 

Steak tartare

Šéfkuchařem dochucený belgický hovězí tatarák z pravé hovězí svíčkové s květy kaparů, mini okurčičkami a majonézou, s hranolky

 

Hlavní jídlo

Carbonade Flamende

Dušený hovězí krk v belgickém tmavém speciálu s lutyšským bramborovým salátem (baby brambory, zelené fazolky, slanina, ocet a jarní cibulka)

 

Moules Frites

1Kg Čerstvých slávek v dušené v pšeničném belgickém speciálu a zelenině se

smaženými hranolky a majonézou

 

Dezert

Čokoládový dort z pravé belgické čokolády s višněmi marinovanými v ovocném lambiku Kasteel Rouge a vyšlehaným tvarohem

 

Své rezervace můžete volat na tel.: 722 445 474 už teď.

 

Těšíme se na Vás!

 

Kudyznudy.cz - tipy na výlet
Applestore
Google Android
Rezervovat On-line rezervace Restu.cz
Recenze a hodnocení Hele.cz