Silvestr 2018
Silvestr 2018

Silvestr nad Prahou je po roce opět tady!

Zažijte neobyčejný večer v přátelském duchu u stolu s těmi nejbližšími a s výhledem jako dlani uvidíte dokonale barevnou podívanou ze všech koutů Prahy. V ceně 1900 Kč / osoba jsme pro Vás připravili 5-ti chodové menu s pivním párováním, welcome drink, novoroční přípitek, úžasnou atmosféru nad Prahou a samozřejmě ohňostroj.

 

MENU:

Předkrm
Domácí sušené kachní prso s marmeládou z 
červené cibule a bagetkou

Polévka
Krevetový Bisque

Hlavní chod
Candát na kmínovém másle s brambory se sardelovou pastou a omáčkou Beurre Blanc

Hovězí steak Picanha s vichy mrkví a koňakovou omáčkou

Dezert
Mini choco dortík z belgické čokolády s 
hruškovým pyré se skořicí

K jídlu Vám připravíme ochutnávkové párování piva s jídlem.

Rezervaci můžete provést na info@t-anker.cz nebo volat na +420/722445474.

 

VÁNOČNÍ VÍKEND 22. - 23. 12. 2018
VÁNOČNÍ VÍKEND 22. - 23. 12. 2018

Vánoce jsou nejkrásnějším časem v roce a letos vycházejí nádherně tak, že si čas strávený s rodinou a přáteli užijeme ještě o něco déle. 

O čtvrtém adventním víkendu Vás proto zveme k nám na vrchol OD Kotvy, abyste si užili předvánoční čas v klidu u voňavého svařáku, vánočních pivních speciálů a hlavně u skvělého obědu.

Menu


Předkrm
Grilované argentinské krevety "GAMBERO ARGENTINO" na salátku z rukoly a red chardu s červenou čekankou přelité zázvorovo- citronovým dresinkem a s rozpečenou bagetkou

Polévka
Zelná s houbami

Hlavní jídlo
Smažený telecí řízek s bavorským bramborovým salátem 

Dezert
Domácí vánoční cukroví

 

Těšíme s na Vás!

 

PBFest - Pražský Festival Piva podzim / advent
PBFest - Pražský Festival Piva podzim / advent

 

Všechny pivní nadšence zveme na 2. ročník PBFestu - Pražského festivalu piva ve dnech 30. 11. a 1. 12. 2018 (pátek a sobota), nebo-li první adventní víkend, který se koná v industriálním areálu pražské Pragovky ve Vysočanech

 

Na PBFestu ochutnáte vánoční produkci pivních speciály českých sládků, ale také se podíváte do prostor výrobny legendárních V3S nákladních automobilů. Vystavovat bude až 30 českých i zahraničních pivovarů, kteří představí to nejlepší ze své produkce. Naše restaurace Vám k dokonalé atmosféře uvaří ty nejlepší dobroty k pivu. 

 

V předprodeji si zakoupíte vstupenku na za jednu cenu i na 2 dny. Vstupenky přijdou mailem a pak už jen stačí přijít, u vstupu se prokázat vstupenkou, na kase si zakoupit libovolný počet žetonů, které jsou jediným platidlem na festivalu, a užít si piva a jídla co hrdlo ráčí.

Vstupenky lze koupit i na místě.

Informace o účastněných pivovarech najdete na www.pbfest.cz nebo na Facebooku festivalu.

 

Zvěřinové slavnosti 24. - 25. 11. 2018
Zvěřinové slavnosti 24. - 25. 11. 2018

Zvěřina je typická pro svou vůni, ale i jedinečnou chuť. Připravili jsme pro Vás víkendovou akci s dokonalým načasováním, protože mimo naprosto dokonalé menu pro Vás budeme mít na čepu šípkový sour ale z pivovaru Cobolis.



Menu:
Předkrm
Zvěřinová paštika s brusinkami

Polévka
Silný zvěřinový vývar s játrovými knedlíčky

Hlavní jídlo
Jelen na šípkách s domácími mandlovými kroketami

Bažantí prso sous-vide s růžičkovou kapustou s česnekem a slaninou s omáčkou z lišek a tymiánu

Dezert
Pošírované vosí hnízdo s mákem a mascarpone, přelité vanilkovým krémem s rumem

K jídlu doporučujeme
Podzimní šípek 13°, uvařil pivovar Cobolis

 

Svatomartinské hody 11. - 13. 11. 2018
Svatomartinské hody 11. - 13. 11. 2018

 

Oblíbený svátek Čechů je tady, sice tradičně bez sněhu, ale o to víc u krbu s grogem nebo svařákem ANEBO se svatomartinským pivním speciálem od Matušky a v naší zimní zahradě. To je nabídka, kterou musíte zažít a ochutnat!

Menu

Předkrm:
Husí játra na červeném víně

Polévka:
Svatomartinský husí kaldoun s domácími játrovými knedlíčky

Hlavní jídlo:
Konfitované husí stehno se šouletem

Dezert:
Domácí štrúdl s vanilkovým šodó

K jídlu:
Svatomartinské 6,3% spodně kvašený polotmavý speciál
Uvařil pivovar Matuška, Broumy
(recept piva je speciálně tvořený k pozdvižení gastronomického zážitky z dokonale upečené husy)

Těšíme se na Vás!

 

Paulaner OKTOBERFEST 1. - 7. 10. 2018
Paulaner OKTOBERFEST 1. - 7. 10. 2018

 

Máte rádi pivní festivaly? Je Vám Mnichov daleko? Nevadí! U nás v T-Ankeru jsme pro Vás připravili OKTOBERFEST pivovaru Paulaner. Tento gigantický festival má svou historii a není to tak dávno, kdy se pořádal 200. ročník -  neuvěřitelné, že? O to víc, že na jeho počátku oslavy nebyly ani zdaleka tak velkolepé jako dnes. 

 

Kdy se zrodil Oktoberfest a proč, vynecháme, ale rádi Vás pozveme na Paulaner Oktoberfest bier k nám na terásku. Od pondělí 1. 10 2018 15:00 si po celý týden až do neděle 7. 10. 2018 můžete vychutnávat speciality k pivu připravené dle mnichovských receptů mezi kterými nebude chybět sýrový krém Obatzda, bavorské klobásy, samozřejmě pečené vepřové koleno, preclíky a taky něco sladkého na zub.

 

Těšíme se na Vás

 

Zahájení grilovací sezóny 15. března
Zahájení grilovací sezóny 15. března

 

 

Jako každý rok i letos zahájíme grilovací sezónu 15. března rozpálením našeho kamenného grilu. Jako první v Praze si tak můžete vychutnat tolik očekávaný moment a to luxusní steaky a voňavé burgry z kamenného grilo na dřevěném uhlí.

K tomu luxusní pivko z našich čepů a léto začíná už TEĎ! Přijďte si na svoji flákotu už v 15:00, terasa bude otevřená a pokud přece jen by se počasí nechtělo omoudřit, stále u nás můžete využít zimní zahrady. Nicméně grilujeme za každého počasí!

 

Belgický týden!
Belgický týden!

 

Belgický týden je v plném proudu a i letos pro Vás naši skvělí kuchaři přichystali to nejlepší. Podívejte se co Vás u nás čeká. Pivní párování je jednoznačně na místě a proto připomínáme možnost degustace belgických speciálů ve čtvrtek 31. 1. 2018 v 18:00 přímo v restauraci. Vemte kolegu, přítele nebo jakéhokoliv #beerlover a určitě přijďte.

 

Těšíme se na Vás!

 

Letem, pivním světem v T-Ankeru! 3. ročník
Letem, pivním světem v T-Ankeru! 3. ročník

 

Připravili jsme pro Vás třetí ročník skvělého průvodce pivními styly. Zaměříme se na Belgii, Anglii, Ameriku, ale také Česko, protože čeští pivovarníci s každým rokem dokazují víc a víc své nadšení, znalosti a nebojí se experimentovat.

 

 

Jako první uvádíme týden Belgie, kterou Vás provedeme již od 29.1.2018 a bude trvat až do neděle 4.2.2018, vždy od 15:00

 

Nebude chybět také belgická kuchyně, na které si naši kuchaři obzvlášť dali záležet. 

 

Vyzkoušet můžete 5 různých piv z čepu a také, jak jistě mnozí z Vás už ví, bezpočet různých stylů a druhů lahvových belgických speciálů. 

 

Aby jste si z těchto kulinářských týdnů ale také odnesli nějaké nové poznatky, připravíme pro Vás degustaci výběrových speciálů na každý čtvrtek v tom daném týdnu, který bude zrovna probíhat a to vždy od 18:00, cena každé degustace bude 750 Kč. 

 

Podrobnější info najdete v údálosti na Facebooku.

Piva na čepu:

  1. Kasteel Rouge 8% fruit lambic, Van Honsebrouck
  2. Tripel Karmeliet, 8,4% strong ale, Bosteels
  3. Bourgogne de Flanders 5% sour red, Timmermans
  4. Diabolici Blond hell 8% strong ale, John Martin
  5. Dominus Tripel 8% abbey tripel, John Martin

 

Předkrm

Chicon Au Gratin

Gratinovaná čekanka v kvalitní šunce a ochuceném bešamelu podávaná s malou porcí brambor „stoemp“ (šťouchané brambory s pečenou zeleninou)

 

Steak tartare

Šéfkuchařem dochucený belgický hovězí tatarák z pravé hovězí svíčkové s květy kaparů, mini okurčičkami a majonézou, s hranolky

 

Hlavní jídlo

Carbonade Flamende

Dušený hovězí krk v belgickém tmavém speciálu s lutyšským bramborovým salátem (baby brambory, zelené fazolky, slanina, ocet a jarní cibulka)

 

Moules Frites

1Kg Čerstvých slávek v dušené v pšeničném belgickém speciálu a zelenině se

smaženými hranolky a majonézou

 

Dezert

Čokoládový dort z pravé belgické čokolády s višněmi marinovanými v ovocném lambiku Kasteel Rouge a vyšlehaným tvarohem

 

Své rezervace můžete volat na tel.: 722 445 474 už teď.

 

Těšíme se na Vás!

 

Silvestrovský večer 2017!
Silvestrovský večer 2017!

 

Silvestrovský večer se kvapem blíží a je třeba si rozmyslet, kde prožijete a oslavíte svůj jakkoliv úspešný rok 2017 a přivítáte ten nový a určitě ještě lepší :) 

 

V naší malé, ale útulné restauci pro Vás připravíme 3 chodovou večeři s přivítáním i novoročním přípitkem a hlavně také skvělou atmosféru s výhledem na Prahu jen pro Vás. Ohňostroj bude samozřejmostí a Vy si můžete svůj večer strávit v klidu v kruhu své rodiny  nebo přátel.

 

 

                                                        Silvestrovské menu 2017

 

Variace předkrmu

Drůbeží paštika s Prossecem a drcenými pistáciemi,

 carpaccio z masitého rajčete s trhanou mini mozarellou,

rolka z creme fraiche a hovězí šunky sušené na vzduchu

podávané s chlebovými chipsy

 

 

Polévka

Pomalu tažený vývar z hovězích masitých žebírek se zeleninovými Julliene a trhaným masem provoněné portským vínem

 

 

Hlavní chod

Jehněčí kotletky s křupavými dýňovými palačinkami a nakládanými cherry rajčátky s omáčkou demi - glace

 

Tuňák Sashimi na špenátové žemlovce s tygřími krevetami a šafránovým krémovým balsamicem

 

Hovězí Rib – eye steak v čerstvě drceném pepři se smaženým kopečkem bramborové kaše ve slaninové strouhance se silnou omáčkou z pivního speciálu

 

Dezert

Nugátový mousse s omáčkou z belgického ovocného speciálu Kasteel Rouge a kokosovou zmrzlinou

 

 

Rezervujte si svůj večer na tel.: 722 445 474, těšíme se na Vás :)

 

Otevírací doba během svátků 2017
Otevírací doba během svátků 2017

 

 Vážení přátelé, během vánočních svátků bude naše restaurace zavřena, ale těšit se na Vás budeme už od 27. prosince tradičně od 11:00. 

T-Anker má večírek
T-Anker má večírek

 

Vážení přátelé,

 

rok uběhl jako voda a máme tady opět čas vánoční a protože jsme se celý rok poctivě snažili, abyste se u nás měli báječně a dostalo se Vám všeho jen, abyste k nám přišli opět a zase… dovolte nám dnes 12. 12. 2017 malý oddech a taky trochu zábavy, rádi bychom si užili vlastní vánoční večírek a tak máme od 15:00 ZAVŘENO a uvidíme se opět zítra při obědě, co bude už teď zjistíte v sekci MENU.

 

DĚKUJEME!!! :) 

 

 

Degustace vánočních speciálů z Belgie
Degustace vánočních speciálů z Belgie

 

Na 14. prosince v 18:00 jsme pro Vás připravili speciální degustaci 10ti vzorků belgických vánočních piv, které na konec roku připravuje mnoho belgických pivovarů. Většina těchto piv bývá vyprodána pro vánoční trh již během léta. Piva jsou silná a mají výraznou chuť, na které se podílí různé směsi koření přidávané během vaření.

A aby naše degustace nebyla příliš jednotvárná nabídku vánočních piv doplní i několik pořádných belgických siláků. 

Degustovat budeme: 


1. Duvel Blonde 8,5 % ABV Belgian Strong Ale
2. St.Feuilliens Cuvée de Noël 9 % ABV Belgian Strong Ale/Vánoční speciál
3. Diabolici Blond of Hell 8 % ABV Belgian Strong Ale
4. Tripel Karmeliet 8,4 % ABV Belgian Strong Ale
5. Gordon Xmas 8,8 % ABV Scotch Ale/Vánoční speciál 
6. Diabolici Fruits of Hell 8 % ABV Strong Kriek
7. Delirium Tremens 8,5 % ABV Belgian Strong Ale
8. Dominus Triple 6.5 % ABV Belgian Strong Ale
9. St.Feuillien Grand Cru 9,5 % ABV Belgian Strong Ale
10. „na závěr to nejlepší“

Cena degustace: 490,- Kč (v ceně je zahrnuto drobné občerstvení)

Rezervovat si místo můžete na rezervace@t-anker.cz nebo volejte na +420/722 445 474. A protože se Vám chceme věnovat a chceme, aby degustace byla co nejpřínosnější, je kapacita omezena na počet 10-12 míst. 

 

Těšíme se na Vás

 

 

Svatomartinská husa 8. - 12.11. 2017
Svatomartinská husa 8. - 12.11. 2017

 

Svatomartinská husa je oblíbeným festivalem jídla po celém Česku. Vychutnat si husí speciality můžete samozřejmě i u nás s jedinečnou atmosférou v naší zimní zahradě a pěkně v teplíčku u krbu. 

 


Nenechte si ujít:

Předkrm

Husí rillettes s marinovanými feferonkami, čtyřmi druhy cibulek a čerstvým chlebem 
Doporučené pivo: Lindemans, Cassis 3,5%, Belgie 

Polévka Husí kaldoun s játry, nudlemi a zahradní zeleninou 
Doporučené pivo: Bocq, Blanche de Namur 4,5%, Belgie

Hlavní jídlo

¼ Konfitované husy se dvěmi druhy zelí a opečenou bramborovou roládou 
Doporučené pivo: De Blaugiés, biére Darbyste 5,8%, Belgie

Husí burger (trhané husí maso, divoké brusinky, kozí sýr, zelný salát, marinované portobello, hranolky a T- Anker majonéza)
Doporučené pivo: Lindemans, Kriek 3,5%, Belgie

 

Rezervujete na 722 445 474 a přijďte si vychutnat husičku vždy od 15:00 - 22:00.

 

Zvěřinové hody
Zvěřinové hody

 

16.10. - 22.10.2017

 

Každoroční zvěřinové hody v T-Ankeru proběhnou i letos. Nenechtte si ujít! Každý den v  čase vždy od 15:00 - 22:00.

 

 

Předkrm

Roastbeef z prsou divoké kachny v rozpečené ciabattě s dijónskou majonézou, rukolou a pečenými cherry rajčaty 189 Kč

Doporučené pivo: St. Feuillien, Belgian Coast IPA 109 Kč

 

Hlavní jídlo

Řízek ze srnčí kýty v hrubé strouhance s bylinkami na bramborovém salátu z brambor grenaille a marinovaných hub 245 Kč

Doporučené pivo: St. Feuillien, Grand Cru 129 Kč

 

Hřbet z divočáka na našem ležáku T- Anker připravený metodou sous-vide se šípkovou redukcí a perníkovým knedlíkem 295 Kč

Doporučené pivo: van Honsebrouck, Kasteel Barista Chocolate 139 Kč

 

180g Jelení burger (jelení maso, mix trhaných salátů, sýr cheddar, karamelizovaná červená cibulka s jalovcem, anglická slanina, hranolky a T- Anker majonéza) 285 Kč

Doporučené pivo: Bocq, Blanche de Namur 89 Kč

 

Dezert

Smažené jablečné kroužky v těstíčku s ovocným pivním speciálem a borůvkovým žahourem 99 Kč

Doporučené pivo: De Troch, Chapeau Fraises 89 Kč

 

 

Hledáme kuchaře/řky
Hledáme kuchaře/řky

 

Hledáme nové členy kuchařského týmu, jste to Vy?

 

 

 

 

 

Požadujeme:

  • odborné vyučení
  • praxi min. 1 rok
  • odpovědnost
  • týmového ducha

 

Nabízíme:

  • plat 27.000 - 33.000,-
  • práce na krátký/dlouhý týden
  • práce na HPP
  • přátelské prostředí
  • nástup 1. 9. 2017

V případě dotazů nebo zájmu pište na  zitnikova@t-anker.cz

Těšíme se na Vás!

 

 

 

 

HLEDÁME ŠÉF KUCHAŘE/ŘKU
HLEDÁME ŠÉF KUCHAŘE/ŘKU

 

Hledáme kuchaře do naší restaurace. 

 

Pořadujeme:

  • praxi alespoň 3 roky
  • odolnost vůči stresu

 

Nabízíme:

  • příjemné pracovní prostředí
  • mladý tým
  • zajímavé pracovní ohodnocení

 

Pro více info volejte na: 777 900 562 - Antonín Vartlík.

 

 

Prázdninová piva
Prázdninová piva

 

Přinášíme Vám speciální letní obohacení nabídky našeho pivního sortimentu! Dovezli jsme pečlivě vybrané špičkové značky spontánně kvašených piv z Belgie. V nabídce naleznete piva stylu lambik, geuze i saison v selekci šesti rodinných pivovarů. Navíc belgicko-americkou IPU a siláka stylu belgian strong ale. Vždy se jedná o nápoje s unikátní a osvěžující chutí, které se přesně hodí k pokrmům v naší nabídce.

 

Projděte si nabídku a přijďte ochutnat!

 

Lambic v T-Ankeru
Lambic v T-Ankeru

 

Už jste slyšeli o spontánně kvašených pivech? Nebo ještě líp, už jste ho vyzkoušeli? Že ne? Nevadí, u nás v T-Ankeru máte jedinečnou možnost ochutnat i jiné styly piva než je klasický ležák nebo dnes tolik populární, svrchně kvašené pivo, a tím je lambic.

 

 

Lambic:

 

Je to styl piva původem z belgického městečka Lembeek, jižně od Bruselu, které má celosvětovou výsadu pro vaření tohoto stylu a říká se, že jen v tomto městečku jsou povětrnostní vlivy a podmínky pro uvaření opravdového lambiku. Pivo se vaří převážně v období od podzimu do jara, kdy vzdušné kvasnice nejsou tak divoké, nicméně pro lambicy je typické, že každá várka je od sebe nepatrně odlišná. A jak vlastně chutná takový typický lambic nebo-li gueze? No, tak trochu zatuchlinou, plísní, koňskými sedly, koni, kozami, senem, peprností a hlínou, ne to není vtip. Ale teď vážně, dejte tomu šanci, je to neskutečný zážitek, ale pro ty méně odvažné mezi kterými se najdou převážně, a pochopitelně, ženy máme varianty s ovocem, ve kterých už výše zmíněné není ani památky, přijďte ochutnat , těšíme se na Vás.

 

o5 a Radeček o5 na scéně!
o5 a Radeček o5 na scéně!

 

Známou českou kapelu o5 a Radeček založili bratři Tomáš a Ondřej Polákovi už na začátku 90. let a to pod názvem TOPOL, během let prošla velkmými změnami, od změnu žánru až po název, ale na české hudební scéně se  úspěšně drží dodnes. 

Zapojili jsme se do jejich turné po střechách a Vy, jejich fanoušci, tak máte možnost si kapelu užit na naší terase! Koncert se uskuteční dne 25. 5. 2017 v 19:00. Vstupenky jsou možné ke koupi pouze v předprodeji, zde: https://www.ticketlive.cz/cs/event/o5-a-radecek-tour-2017

 

Organizace:

Restaurace T-Anker bude v tento den uzavřena po dobu od 17:30 - 20:00, po čas trvání koncertu bude vstup do restaurace a na terasu možný pouze vstupem z ulice Králodvorská, vlastním výtahem restaurace (boční vstup zleva, v podchodu vedle OD Kotva). Návštěvníci koncertu se musí prokázat platnou vstupenkou a vstup bude umožněn jen pro tyto účastníky koncertu. Pro veřejnost je tedy restaurace v tento čas UZAVŘENA a budeme se na Vás těšit třeba v pátek :)

 

VSTUP NA KPONCERT BUDE MOŽNÝ OD 18:15

 

 

Kudyznudy.cz - tipy na výlet
Applestore
Google Android
Rezervovat On-line rezervace Restu.cz
Recenze a hodnocení Hele.cz